Holsteijn Hoveniers – Gespecialiseerd in allround tuinonderhoud // Zwanenpad 22 // 2295 PC Kwintsheul // 06 14 79 98 83 // info@holsteijnhoveniers.nl // Facebook

ONZE DIENSTEN

BESTRATING

De tuin bestaat over het algemeen voor het overgrote deel uit bestrating. Hierdoor is de bestrating een belangrijk en aanwezig punt in de tuin.

Als de bestrating niet naar uw wens is dan kunt u zich er behoorlijk aan ergeren. Om dat te voorkomen kunnen wij zo goed als alle vormen van bestrating leveren en aanleggen. Van betonklinker tot keramische tegel of flagstone, wij hebben overal ervaring in en kunnen hierdoor vakkundig de bestrating bij u aanleggen.

Elke soort bestrating vraagt een ander vorm van aanpak of ondergrond. Zo komen er bij een oprit andere aspecten langs dan bij een klinkerpad.
Door u goed te adviseren over de mogelijkheden, voor en nadelen van verschillende soorten bestratingen en bewerkingen, kunnen wij uw wensen werkelijk laten worden.

De afwatering van bestrating is een steeds belangrijkere rol gaan spelen door de vele regenval. Om wateroverlast en ondergelopen poorten en tuinen te voorkomen maken wij gebruik van afwateringsgoten of bezinkgoten, regentonnen of natuurlijke afwatering. Hierdoor kan een hoop leed voorkomen worden.

Over de verschillende mogelijkheden adviseren wij u graag.

IS UW INTERESSE GEWEKT?

Hulp in de tuin nodig? Laat ons helpen.

ONZE GEGEVENS

ADRES

Holsteijn Hoveniers
Zwanenpad 22, 2295 PC Kwintsheul
T. 06 14 79 98 83
E. info@holsteijnhoveniers.nl

TERUGBELVERZOEK

Scroll to top