Grondwerk en bestrating

Grondwerk en bestrating | Tuinspecialist in Westland | Holsteijn Hoveniers

Ellipse About.png
51474587 1275204999285177 2725721009230446592 N

Grondwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een nieuwe tuin voor uw woning of kantoor? Of wilt u uw oude, verouderde tuin vervangen? Holsteijn Hoveniers is uw one-stop-oplossing voor grondwerkzaamheden in het Westland. We hebben de beschikking over modern materieel waarmee we bijna elke klus aan kunnen. Of het nu gaat om het uitgraven van uw (nieuwbouw) tuin, het machinaal verwijderen van de oude bestrating of het egaliseren van de tuin. Wij verzorgen de aan en afvoer van alle grond en zand soorten. Ook plaatsen wij damwanden, beschoeiing en vullen deze uiteraard weer aan. Heeft u een lastig te bereiken locatie? Geen probleem wij denken creatief en oplossingsgericht met u mee.

Bestrating

Bij Holsteijn hoveniers zijn we een bestratingsexpert in het Westland die met precisie en uiterste deskundigheid uw bestrating keurig op een geëgaliseerde ondergrond legt. U kunt ons dan ook met een gerust hart inschakelen voor de realisatie van (loop)paden, terras en opritten in uw tuin. Dit realiseren wij zowel handmatig als met een vacuümunit. Daarnaast kunnen we al uw bestratingen leggen in keramiek tegels of gebakken klinkers. Door onze jarenlange expertise straten we de oude gebakken klinkers handmatig volgens de oude manier. Kiest u toch voor de keramieken tegels? Deze leggen we natuurlijk uiterst precies en voegen we netjes af.
Meer informatie of een offerte nodig voor onze bestratingsservice? Neem vandaag nog contact met ons op!

Ellipse About.png

Geef uw tuin een nieuwe en frisse uitstraling door Holsteijn Hoveniers! Een allround hovenier in het Westland, die u volledig ontzorgt met oplossingen op maat. Zo kunt u ons inschakelen voor tuinonderhoud waarbij we boomverzorging, beplantingsaanleg, bodembemesting, maaien van gras en onkruid verwijdering verzorgen. We bieden ook tuinaanleg aan in de vorm van pergola’s, veranda’s, overkappingen, vlonders, schuttingen en tuinhuizen. Daarnaast behoort ook tuinaanleg tot onze mogelijkheden waarbij we grondverzet, waterafvoer, beregening, tuinverlichting en groot straatwerk uitvoeren.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op! Klik hieronder op de knop.