Tuinontwerp

Tuinontwerp | Tuinspecialist in Westland | Holsteijn Hoveniers

Ellipse About.png
Whatsapp Image 2022 05 30 At 5.14.10 Pm (3)

Tuinontwerp

Tuinontwerp van Holsteijn Hoveniers is een vertrouwde oplossing voor het realiseren van uw droomtuin. We werken volgens gestructureerde planningsnormen waarbij we in eerste instantie een overzicht van uw tuin maken en projectschetsen ontwerpen aan de hand van uw wensen en eisen.
We luisteren graag naar al uw wensen en zorgen voor een passend ontwerp binnen het vooropgestelde budget. We kijken naar de mogelijkheden zoals; beplanting, bestrating en al uw andere wensen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de realisatie van tuinhuizen of het onderhoud van uw nieuwe tuin.

Geef uw tuin een nieuwe en frisse uitstraling door Holsteijn Hoveniers! Een allround hovenier in het Westland, die u volledig ontzorgt met oplossingen op maat. Zo kunt u ons inschakelen voor tuinonderhoud waarbij we boomverzorging, beplantingsaanleg, bodembemesting, maaien van gras en onkruid verwijdering verzorgen. We bieden ook tuinaanleg aan in de vorm van pergola’s, veranda’s, overkappingen, vlonders, schuttingen en tuinhuizen. Daarnaast behoort ook tuinaanleg tot onze mogelijkheden waarbij we grondverzet, waterafvoer, beregening, tuinverlichting en groot straatwerk uitvoeren.

Wilt u dat onze hoveniers uw tuin ontwerpen?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!