Over ons

Over ons | Tuinspecialist in Westland | Holsteijn Hoveniers

Ellipse About.png
Dsc 0663

Wie zijn wij?

Holsteijn Hoveniers is een eenmanszaak onder leiding van een gedreven eigenaar die al sinds de middelbare school betrokken is bij het hoveniersvak en daarna nooit meer is gestopt. Voordat de eigenaar in 2012 dit bedrijf startte, was hij al bij verschillende contactpersonen werkzaam als hoveniersspecialist voor particuliere en zakelijke klanten. Hij heeft dan ook meer dan 20 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Aangezien de eigenaar is opgegroeid in het Westland, werkt hij met een Westlandse mentaliteit die voor hard werken en toewijding aan het werk staat. Voor Holsteijn Hoveniers is deze regio het speerpunt!

Uw vertrouwde partner

Holsteijn Hoveniers is een naam van vertrouwde kwaliteit, die graag de handen uit de mouwen steekt en u met een glimlach helpt. Klantvriendelijkheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Tegenover onze jarenlange ervaring staan korte lijnen: persoonlijk, direct contact. Geen wens is ons te groot! Dus bent u op zoek naar een vakman om de gezondheid, kwaliteit en normen van uw tuin te veranderen? Of een professioneel advies nodig voor de tuinrenovatie? Neem vandaag nog contact met ons op zonder enige aarzeling!
Voordelen van kiezen voor Holsteijn Hoveniers:

  • Oplossing op maat;
  • Duidelijke afspraken;
  • Vakkundig advies;
  • Professionele en veilige uitvoering;
  • Aandacht voor onze opdrachtgevers.
Dsc 0377
Ellipse About.png
Dsc 0871

Een professionele hovenier: alles-in-één-oplossing

Geef uw tuin een nieuwe en frisse uitstraling door Holsteijn Hoveniers! Een allround hovenier in het Westland, die u volledig ontzorgt met oplossingen op maat. Zo kunt u ons inschakelen voor tuinonderhoud waarbij we boomverzorging, beplantingsaanleg, bodembemesting, maaien van gras en onkruid verwijdering verzorgen. We bieden ook tuinaanleg aan in de vorm van pergola’s, veranda’s, overkappingen, vlonders, schuttingen en tuinhuizen. Daarnaast behoort ook tuinaanleg tot onze mogelijkheden waarbij we grondverzet, waterafvoer, beregening, tuinverlichting en groot straatwerk uitvoeren. 

Geïnteresseerd in onze allround hovenier?

Boek dan vandaag nog een afspraak!