Renovatie tuin Westland

Over ons | Tuinspecialist in Westland | Holsteijn Hoveniers

renovatie tuin Westland

Renovatie Tuin Westland

Realiseer uw droomtuin met Holsteijn Hoveniers! Een deskundige tuinrenovatie in Westland, die het beeld van uw buitenleven aan woning, kantoor en bedrijfspand transformeert. Wilt u weten wat ons bijzonder maakt? We hebben meer dan 20 jaar ervaring in landschaps- en tuinaanleg. Uw tuinrenovatie is bij ons dus in veilige en vertrouwde handen. Ja, we staan altijd open om naar uw wensen en ideeën te luisteren, want onze tuinrenovatie staat of valt met maatwerk. Zo kunt u uw tuin geheel naar eigen wens inrichten en vormgeven. Natuurlijk, geen tuin is ons te groot!

Eerst buiteninspectie - renovatie tuin Westland

Na het maken van een afspraak, bezoeken we uw locatie in het Westland en doen we een inspectie en bekijken we de mogelijkheden. Dit helpt een idee te schetsen bij het ontwerpen van uw ideeën en wensen. Op deze manier wordt uw tuinrenovatieproject op een professionele manier uitgevoerd en worden risico’s op fouten uitgesloten.

Tuinaanleg als renovatie

Wilt u uw tuin nog aangenamer en comfortabeler maken? Wilt u een meerwaarde geven aan uw buitenleven? De kunst van tuinaanleg door Holsteijn Hoveniers is precies wat u nodig heeft in het Westland. We leveren immers maatwerk om prachtige bloemperken aan te leggen, wat zorgt voor een kleurrijke inrichting van het buitenleven. Ook is er een mogelijkheid voor het aanleggen van paden en terrassen in verschillende keramische tegels, waardoor uw tuin goed bereikbaar wordt.

renovatie tuin Westland
renovatie tuin Westland

Renovatie tuin Westland - Nieuwe tuin plaatsen

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe tuin? Of wilt u uw oude, verouderde tuin vervangen door een nieuwe? De tuinrenovatie van Holsteijn Hoveniers kan u hierbij helpen. We beschikken immers over juist materieel voor grondwerkzaamheden zoals een minikraan, dat helpt bij het uitgraven en voorbereiden van de grond voor het plaatsen van een nieuwe tuin. Uiteraard beluchten en bemesten we de grond, wat bijdraagt aan een gezonde groei van uw gras.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geïnteresseerd in onze tuinrenovatiediensten? Behoefte aan een frisse en gezonde tuin? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte! Onze hoveniers staan klaar om de handen uit de mouwen te steken en u met een glimlach te helpen.

Geïnteresseerd in onze allround hovenier?

Boek dan vandaag nog een afspraak!