Tuin aan laten leggen hovenier Wateringen

Over ons | Tuinspecialist in Westland | Holsteijn Hoveniers

Tuin aan laten leggen hovenier Wateringen

Tuin aan laten leggen hovenier Wateringen

Tuin aan laten leggen hovenier in Wateringen? Holsteijn Hoveniers is uw vertrouwde oplossing met meer dan 20 jaar ervaring in hovenierswerkzaamheden. Dit betekent dat u bij ons zeker aan het juiste adres bent, wanneer u een nieuwe tuin wilt aan laten leggen of een oude, verouderde tuin wilt vervangen. Ja, we leveren maatwerk om uw droomtuin te realiseren volgens uw wensen en interesses. Met name bloementuinen zijn onze specialiteit. Uiteraard werken we met de beste kwaliteit materialen, zodat uw tuin nog jaren mee kan.

Tuin laten aanleggen hovenier Wateringen -Eerst inspectie met tuinontwerp

Na het maken van een afspraak, komen we langs bij uw locatie in Wateringen en doen een inspectie van het buitenleven. Er wordt dan een plan opgesteld met schetsontwerpen van uw nieuwe tuin, naar aanleiding van uw wensen en ideeën. Zodra er een overeenstemming is, stropen onze hoveniers de mouwen op en starten met de uitvoering. U een mooie en levendige tuin bezorgen is immers ons doel!

Uitvoering begint met grondwerkzaamheden

Een nieuwe tuinaanleg heeft eerst grondvoorbereiding nodig. Daarom graven we de grond eerst altijd uit met grondwerkzaamheden zoals met een minikraan. Natuurlijk beluchten en bemesten we de grond, wat bijdraagt aan een gezonde groei van groen gras. Op deze manier wordt een nieuwe tuin aan uw huis of kantoor hersteld.

Tuin aan laten leggen hovenier Wateringen
Tuin aan laten leggen hovenier Wateringen

Tuinaanleg ook een optie

Wilt u uw tuin nog aangenamer en extra comfortabeler maken? Dan is tuinaanleg van Holsteijn Hoveniers is precies wat u nodig heeft. We leveren immers maatwerk om mooie bloemperken aan te leggen. Daarnaast leggen we ook paden en terrassen aan in verschillende soorten bestrating zoals, keramische tegels.

Interesse?

Uw tuin aan laten leggen? Holsteijn Hoveniers is uw hovenier in Wateringen! We maken immers werkelijkheid van uw droomtuin door uw wensen te realiseren. Reeds vele particuliere en zakelijke klanten in Wateringen gefaciliteerd! Wilt u ook onze volgende klant worden? Boek dan vandaag nog een afspraak!

Geïnteresseerd in onze allround hovenier?

Boek dan vandaag nog een afspraak!