Tuin aan laten leggen hovenier Westland

Over ons | Tuinspecialist in Westland | Holsteijn Hoveniers

Tuin aan laten leggen hovenier Westland

Tuin aan laten leggen hovenier Westland

Uw tuin aan laten leggen in Westland kan gemakkelijk en efficiënt! Holsteijn Hoveniers is een hovenier met meer dan 20 jaar ervaring in landschaps- en tuinaanleg. We begrijpen dan ook hoe u uw buitenleven kunt transformeren met de realisatie van mooie groene tuinen. Met name bloementuinen zijn onze specialiteit. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid van styling op maat, dat helpt bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin, volgens uw interesse.

Dus wilt u een nieuwe tuin laten aan leggen? Of wilt u misschien uw oude, verouderde tuin vervangen? Door Holsteijn Hoveniers kunt u uw tuin aan laten leggen in het Westland! Geen wens is ons te gek!

Projectoverzicht en tuinontwerp - tuin aan laten leggen hovenier Westland

Na het maken van een afspraak met ons, komen we naar uw locatie in het Westland en maken een buitenoverzicht. Er wordt dan een plan opgesteld met schetsontwerpen van uw nieuwe tuin, naar aanleiding van uw wensen en ideeën. Zodra er een overeenstemming is, steken onze hoveniers de handen uit de mouwen en starten met de uitvoering. We gaan niet eerder weg dan na een voltooide restauratie van een sfeervolle en levendige tuin aan uw pand.

Grondwerkzaamheden: eerste fase

Het bouwrijp maken van de grond is de eerste stap van een nieuwe tuinaanleg. Daarom voert Holsteijn Hoveniers grondwerkzaamheden uit met behulp van het juiste materieel zoals een minikraan. Op deze manier wordt de grond geëgaliseerd en ontdaan van obstakels. Uiteraard beluchten en bemesten we de grond, wat bijdraagt aan de aanleg van een frisgroene tuin.

Tuin aan laten leggen hovenier Westland
Tuin aan laten leggen hovenier Westland

Tuinaanleg voor extra plezier

Een tuin is een plek van natuurlijke verfrissing die u in staat stelt om qualitytime door te brengen in het comfort van de natuur. Maar wat dacht u ervan om uw tuinplezier uit te breiden met een mooie tuinaanleg? Klinkt interessant, toch? Bij Holsteijn Hoveniers leveren we oplossingen op maat, om mooie bloemperken aan te leggen. Daarnaast leggen we ook paden en terrassen aan door middel van bestrating met verschillende keramische tegels, waardoor het gehele gebied van uw tuin goed toegankelijk wordt.

Tuin aan laten leggen hovenier Westland? Bel ons onmiddellijk!

Holsteijn Hoveniers staat klaar om uw droomtuin te realiseren. We hebben al diverse tuinprojecten uitgevoerd voor particuliere en zakelijke klanten. Wilt u ook onze volgende klant worden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd in onze allround hovenier?

Boek dan vandaag nog een afspraak!